SENARAI PENTADBIR AKADEMIK BAGI MAJLIS PERJUMPAAN BULANAN BERSAMA Y. BHG. NAIB CANSELOR (PELANTIKAN PENTADBIR AKADEMIK DARI 15.2.2009 HINGGA 1.3.2009)

TAMAT TEMPOH PENTADBIR AKADEMIK

Bil	Gambar	Nama/Jawatan Pentadbir	Tempoh/ Tarikh Tamat
T		Prof. Zainuddin Abdul Razak Timbalan Dekan (Akademik), SPACE	1.9.2003 - 28.2.2009
2	*Tambahan	Prof. Ir. Dr. Abdul Karim bin Mirasa Dekan Fakulti Kejuruteraan Awam	10.4.2007 - 28.2.2009
3.		Prof. Dr. Mohd Tajudin Hj. Md. Ninggal Pengarah Pusat Kaunseling & Kerjaya *Dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (HEP & Alumni)	12.3.2001 - 15.2.2009
头		Prof. Dr. Hamdani bin Saidi Pengarah UTM International Campus, Kuala Lumpur	16.6.2006 - 1.4.2009

PELANTIKAN BARU

Bil	Gambar	Nama/Jawatan Pentadbir	Tarikh Lantikan
J.		Prof. Dr. Shahrin Mohamad Dekan Fakulti Kejuruteraan Awam	1.3.2009- 28.2.2011
(2)		Prof. Dr. Khalid bin Mohamed Nor Pengarah Pusat Sistem Tenaga Elektrik (CEES), Fakulti Kejuruteraan Elektrik	1.3.2009 - 28.2.2011
3		Prof. Madya Dr. Norazan bin Mohd Kassim Pengarah Pusat Teknologi Fotonik, Fakulti Kejuruteraan Elektrik	1.3.2009 - 28.2.2011
4.		Prof. Madya Dr. Zulkifli bin Mohd Yunus Timbalan Dekan (Akademik) SPACE	1.3.2009 - 28.2.2011

PELANTIKAN BARU IPIM

Bil	Gambar	Nama/Jawatan Pentadbir	Tarikh Lantikan
1.)		Prof. Dr. Alias bin Mohd Yusof Timbalan Pengarah Eksekutif, Iskandar Malaysia UTM Research Centre (IMRC)	1.3.2009 - 3.7.2009
2.		Prof. Dr. Megat Ghazali bin Megat Abd. Rahman Pengurus Latihan & Pendidikan, Iskandar Malaysia UTM Research Centre (IMRC)	1.3.2009 - 28.2.2011
3.		Prof. Madya Dr. Mohd Shahru bin Bahari Pengurus Pemasaran & Penerbitan, Iskandar Malaysia UTM Research Centre (IMRC)	1.3.2009 - 28.2.2011
4.		Dr. Mohd Sarajul Fikri bin Mohamed Pengurus Kewangan & Pentadbiran, Iskandar Malaysia UTM Research Centre (IMRC)	1.3.2009 - 28.2.2011