## SENARAI PENTADBIR AKADEMIK BAGI MAJLIS PERJUMPAAN BULANAN BERSAMA Y. BHG. NAIB CANSELOR (PELANTIKAN PENTADBIR AKADEMIK DARI 15.8.2009 HINGGA 1.9.2009)

## **TAMAT TEMPOH**

4.9.2009

Bil	Gambar	Nama/Jawatan Pentadbir	Tarikh Lantikan
1		Prof. Ir. Dr. Sheikh Hussain bin Sheikh Salleh Dekan Fakulti Kejuruteraan Bioperubatan & Sains Kesihatan	3.9.2007 - 15.9.2009

## PELANTIKAN BARU

Bil	Gambar	Nama/Jawatan Pentadbir	Tarikh Lantikan
1		Prof. Dr. Hamdani bin Saidi Pengarah UTM International Campus	15.8.2009 - 5.2.2010
2*		Prof. Ir. Dr. Abdul Halim bin Mohd Yatim Dekan Fakulti Kejuruteraan Bioperubatan & Sains Kesihatan	15.9.2009 - 14.9.2011
3*		Prof. Ir. Dr. Hasanan bin Md. Nor Pengarah Pusat Kejuruteraan Traffik, Fakulti Kejuruteraan Awam	1.9.2009 - 31.8.2011
4*		Prof. Dr. Esah binti Hamzah Pengarah Pusat Pemantauan KPI Universiti	1.9.2009 – 31.8.2011

19			_
5		Prof. Dr. Baharuddin bin Aris Pengarah Pusat Pengajaran & Pembelajaran (CTL)	1.9.2009 - 31.8.2011
6		Prof. Dr. Arshad bin Ahmad Pengarah Institut Hidrogen, UTM International Campus	1.9.2009 - 31.8.2011
7		Prof. Madya Hanizam bin Sulaiman Timbalan Pengarah Pengkomputeran Akademik, Pusat Teknologi Maklumat & Komunikasi (CICT)	1.9.2009 - 31.8.2011
8		Mohamed Mahmoud Sayed El-Nasef Timbalan Pengarah Institut Hidrogen, UTM International Campus	1.9.2009 - 31.8.2011
9		Prof. Madya Dr. Ali Ourdjni Ketua Jabatan Kejuruteraan Bahan, Fakulti Kejuruteraan Mekanikal	1.9.2009 - 9.12.2009
KENAI	KAN PANGKAT PENTADBIR		
1		Puan Syarifah 'Alwiah binti Syed Alwi -Pegawai Kewangan (Gred W54)-	21.8.2009
2		Encik Abu Bakar bin Mohd Salleh @ Ahmad -Pegawai Kewangan (Gred W52)-	21.8.2009
	Laconomic de la companyone de la company		The second secon

## PELANTIKAN SEMULA

Bil	Gambar	Nama/Jawatan Pentadbir	Tarikh Lantikan
1		Dato' Prof. Dr. Ahmad bin Darus Dekan Fakulti Kejuruteraan Elektrik	Sehingga 9.10.2010
2		Dato' Prof. Ir. Dr. Azhari bin Md. Salleh Dekan Kolej Sains & Teknologi	23.11.2009 - 22.11.2010
3		Prof. Madya Dr. Liza Bt Abdul Latiff Timbalan Dekan (Akademik), Kolej Sains & Teknologi	1.12.2009 - 30.11.2011
4		Prof. Dr. Roslan bin Abdul Rahman Ketua Jabatan Rekabentuk, Fakulti Kejuruteraan Mekanikal	1.8.2009 - 31.7.2011
5		Prof. Madya Dr. Kamarul Baharin bin Tawi Ketua Jabatan Kejuruteraan Automotif, Fakulti Kejuruteraan Mekanikal	1.12.2009 - 30.11.2011

<sup>\*</sup> Surat belum diterima dari Pejabat Naib Canselor.