SENARAI PENTADBIR AKADEMIK PELANTIKAN BARU, PELANTIKAN SEMULA DAN TAMAT TEMPOH 16 NOVEMBER 2009

PELANTIKAN BARU

Б. . .

Bil	Gambar	Nama/Jawatan Pentadbir	Tarikh Lantikan
1		Prof. Ir. Dr. Sheikh Hussain bin Shaikh Salleh Pengarah Pusat Kejuruteraan Bioperubatan, Fakulti Kejuruteraan Bioperubatan & Sains Kesihatan	1.11.2009 - 31.10.2011
2		Prof. Ir. Dr. Sha'ri bin Mohd Yusof Timbalan Pengarah Eksekutif, Pusat Perniagaan Teknologi Termaju (BATC)	1.11.2009 - 31.10.2011
3		Prof. Madya Dr. Zulkafli bin Othman Pengerusi Program Fizik, Institut Kajian Sains Fundamental Ibnu Sina	1.11.2009 - 31.10.2011
A		Dr. Dayang Norhayati Abang Jawawi Ketua Jabatan Kejuruteraan Perisian, Fakulti Sains Komputer & Sistem Maklumat	1.11.2009 - 31.10.2011
5		Dr. Mohd Shahrizal bin Sunar Ketua Jabatan Grafik Komputer & Multimedia, Fakulti Sains Komputer & Sistem Maklumat	1.11.2009 - 31.10.2011

PELANTIKAN BARU

•

ε,

Bil	Gambar	Nama/Jawatan Pentadbir	Tarikh Lantikan
6		Dr. Mohd Soperi bin Mohd Zahid Ketua Jabatan Pemodelan & Pengkomputeran Industri, Fakulti Sains Komputer & Sistem Maklumat	1.11.2009 - 31.10.2011
17		Dr. Kamalrulnizam bin Abu Bakar Pengurus Teknologi Maklumat, Fakulti Sains Komputer & Sistem Maklumat	1.11.2009 - 31.10.2011
8		Fatimah bt Puteh Pengurus MyLine, Unit Bahasa Inggeris, Pusat Pengajaran & Pembelajaran (CTL)	1.11.2009 - 31.10.2011

PELANTIKAN SEMULA

.

1. 27

BII	Gambar	Nama/Jawatan Pentadbir	Tarikh Lantikan
1	Contraction of the second	Prof. Dr. Razali bin Ismail Ketua Jabatan Kejuruteraan Elektronik, Fakulti Kejuruteraan Elektrik	1.11.2009 - 31.10.2011
2		Prof. Dr. Mohd Marsin bin Sanagi Pengarah Institut Kajian Sains Fundamental Ibnu Sina	1.11.2009 - 31.10.2011
3	Ge de	Prof. Dr. Husin bin Wagiran Timbalan Dekan (Akademik), Fakulti Sains	1.11.2009 - 31.10.2011
4		Dr. Mahmud bin Mohd Jusan Ketua Jabatan (Program Luar), Fakulti Alam Bina	1.11.2009 - 31.10.2011
5		Dr. Siti Zaiton bt Mohd Hashim Ketua Jabatan Pengajian Siswazah, Fakulti Sains Komputer & Sistem Maklumat	1.11.2009 - 31.10.2011

TAMAT TEMPOH

ESenaral Perjumpaan NC Nov 09/nano

.

4 27 4 1

Bil	Gambar	Nama/Jawatan Pentadbir	Tarikh Lantikan
1		Prof. Madya Dr. Habibollah bin Haron Ketua Jabatan Pemodelan & Pengkomputeran Industri, Fakulti Sains Komputer & Sistem Maklumat	1.10.2004 - 1.8.2009
2		Prof. Madya Daut bin Daman Ketua Jabatan Grafik Komputer & Multimedia, Fakulti Sains Komputer & Sistem Maklumat *Bertugas di Universiti King Abdul Aziz	16.11.2006 - 7.9.2009
3		Prof. Madya Dr. Ahmad Radzi bin Mat Isa Pengerusi Program Fizik, Institut Kajian Sains Fundamental Ibnu Sina	16.7.2007- 31.10.2009
6		Dr. Wan Mohd Nasir bin Wan Kadir Ketua Jabatan Kejuruteraan Perisian, Fakulti Sains Komputer & Sistem Maklumat	1.11.2007 - 31.10.2009
5		Dr. Md. Asri bin Ngadi Pengurus Teknologi Maklumat, Fakulti Sains Komputer & Sistem Maklumat	1.11.2007 - 31.10.2009